Paketi zdravstvenih storitev

Sestavite paket povsem po svoji meri

Ker to rabite, ker razmišljate pametno, ker mislite (tudi) nase. Poskrbite za zdravje z našo pomočjo.

Zdravniški nasvet 24/7
Specialist
Specialist Plus
Specialist Premium
Specialist Premium AED

Izbrani začetni paket lahko razširite z dodatnimi paketi:

Zdravniški obisk 24/7
MR / CT preiskava
Zobje
Fizioterapija
Reši življenje

Kaj vsebujejo posamezni začetni paketi?

Zdravniški nasvet 24/7

Uporabniki paketa imajo možnost neomejenega koriščenja nasvetov splošnega zdravnika preko telefona, vsak dan 24/7, tudi med vikendi in prazniki. Zdravnika lahko pokličejo za nasvet zase ali za družinskega člana.**

Specialistični pregledi, diagnostični postopki in obisk zdravnika na domu niso na voljo v tem paketu. Če pa se uporabnik odloči za eno od navedenih storitev, pa lahko storitev koristi brezplačno in s tem dnem tudi prestopi v nov paket*, ki vsebuje to storitev. Naši uporabniki lahko koristijo tudi popust na vse taksi prevoze pri pogodbenemu partnerju.

*Pomembno: tega paketa ni možno razširiti z dodatnimi paketi.
**Nasvet tudi za družinske člane je na voljo le ob izbiri izključno paketa Zdravniški nasvet 24/7.

Specialist

Uporabniki paketa imajo možnost koriščenja 3 storitev letno. V sklop storitev, ki so na voljo spadajo specialistični ambulantni pregledi (preventivni in ostali) in diagnostični postopki. Poleg tega imajo uporabniki paketa Specialist tudi možnost neomejenega koriščenja nasvetov splošnega zdravnika preko telefona, vsak dan 24/7, tudi med vikendi in prazniki. Naši uporabniki lahko koristijo tudi popust na vse taksi prevoze pri pogodbenemu partnerju.

*Paket Specialist lahko tudi razširite z dodatnimi paketi.

Specialist PLUS

Uporabniki paketa imajo možnost koriščenja 2 storitev mesečno. V sklop storitev, ki so na voljo spadajo specialistični ambulantni pregledi (preventivni in ostali) in diagnostični postopki. Poleg tega imajo uporabniki paketa Specialist PLUS tudi možnost neomejenega koriščenja nasvetov splošnega zdravnika preko telefona, vsak dan 24/7, tudi med vikendi in prazniki.
Uporabniki imajo tudi možnost brezplačnega taksi prevoza od doma na pregled in nazaj, za vse ostale taksi vožnje pa imajo popust pri pogodbenemu partnerju.

*Paket Specialist lahko tudi razširite z dodatnimi paketi.

Specialist PREMIUM

Paket Specialist PREMIUM vsebuje vse storitve in pakete, ki so na voljo v sklopu Doktor 24 Asistence. Uporabniki paketa imajo možnost koriščenja 2 storitev mesečno. V sklop storitev, ki so na voljo spadajo specialistični ambulantni pregledi (preventivni in ostali) in diagnostični postopki. Poleg tega imajo uporabniki paketa Specialist PLUS tudi možnost neomejenega koriščenja nasvetov splošnega zdravnika preko telefona, vsak dan 24/7, tudi med vikendi in prazniki.

Paket zajema možnost koriščenja storitev, ki so na voljo v sklopu dodatnih paketov MR/CT, Zobje in Fizioterapija (več o dodatnih paketih si preberite spodaj). Poleg tega imajo tudi možnost brezplačnega taksi prevoza od doma na pregled in nazaj, za vse ostale taksi vožnje pa imajo popust pri pogodbenemu partnerju.

*Paketa Specialist PREMIUM ni potrebno razširiti z dodatnimi paketi, saj jih že vsebuje (razen defibrilatorja).

Specialist PREMIUM AED

Paket Specialist PREMIUM vsebuje vse storitve in pakete, ki so na voljo v sklopu Doktor 24 Asistence. Uporabniki paketa imajo možnost koriščenja 2 storitev mesečno. V sklop storitev, ki so na voljo spadajo specialistični ambulantni pregledi (preventivni in ostali) in diagnostični postopki. Poleg tega imajo uporabniki paketa Specialist PLUS tudi možnost neomejenega koriščenja nasvetov splošnega zdravnika preko telefona, vsak dan 24/7, tudi med vikendi in prazniki.

Paket zajema možnost koriščenja storitev, ki so na voljo v sklopu dodatnih paketov MR/CT, Zobje, Fizioterapija in Reši življenje (več o dodatnih paketih si preberite spodaj). Poleg tega imajo tudi možnost brezplačnega taksi prevoza od doma na pregled in nazaj, za vse ostale taksi vožnje pa imajo popust pri pogodbenemu partnerju.

*Paketa Specialist PREMIUM AED ni potrebno razširiti z dodatnimi paketi, saj jih že vsebuje, vključno z defibrilatorjem.

Preberite si več o aktualnih dodatnih paketih

Ker nudimo storitev, ki je prilagojena vsakemu posamezniku imate možnost sestaviti paket glede na vaše želje in potrebe. Osnovnim paketom Specialist in Specialist PLUS lahko kadarkoli dodate tudi enega od spodaj navedenih paketov in koristite širši nabor storitev, brez doplačila.

MR/CT

Uporabniki, ki osnovnemu paketu dodajo dodatni paket MR/CT lahko enkrat letno opravijo MR ali CT diagnostiko.

Zobje

Uporabniki, ki osnovnemu paketu dodajo dodatni paket Zobje lahko enkrat letno brezplačno opravijo osnovni pregled pri zobozdravniku, ortopan in naredijo 5 lokalnih posnetkov. Poleg tega imajo na vse dodatne storitve in material 20% popusta.

Fizioterapija

Uporabniki, ki osnovnemu paketu dodajo dodatni paket Fizioterapija lahko enkrat letno opravijo srednjo obravnavo pri fizioterapevtu, ki zajema 6×45 min predpisane terapije.

Zdravniški obisk

Poleg zdravniškega svetovanja po telefonu, vam ob izbiri dodatnega paketa in če se nahajate v območju delovanja obiska (do 15 km od središča Ljubljane ter 5 km od središča Vrhnike, Kamnika, Grosuplja in Kranja), zagotavljamo tudi 24/7 obisk zdravnika na vašem domu (ko niste življenjsko ogroženi).

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 8112 in odzvali se bomo v najkrajšem možnem času oziroma po dogovoru. Pri vas se bosta s sodobno opremljenim reševalnim vozilom oglasila zdravnik in zdravstveni tehnik, ki bosta s seboj imela vso ustrezno opremo, tudi 12-kanalni EKG in naprave za osnovno analizo krvi in urina. Tako vam bo lahko zdravnik ob indikaciji tudi že izročil ustrezna zdravila.

Reši življenje

Ko uporabniki sklenejo dodatni paket Reši življenje, njih in njihove bližnje povabimo na tečaj prve pomoči in uporabe defibrilatorja, ki ga vodi naša zdravnica. Po opravljenemu tečaju prejmejo tudi prenosni defibrilator.

Več o paketu si lahko preberete na: https://www.doktor24.si/posebna-ponudba/

Pristopite danes
da mi Doktor 24 pošilja digitalni izvod revije Dokor 24 ter občasna obvestila o aktualnih informacijah, novicah in dogodkih preko elektronske pošte.