Zdravniški nasvet in obisk 24/7

Brez skrbi. S kartico Doktor 24 Asistence ali samoplačniško.

Vam je buška, driska pri otroku ali pa povišana telesna temperatura že kdaj porušila plane? Vas je zaskrbelo? So vam kdaj starši potarnali o bolečinah ali slabem počutju ali pa vas le vprašali, kaj storiti?

Obrnite se na Doktor 24 Asistenco in naši zdravniki vam bodo priskočili na pomoč! Ponoči, podnevi, doma in v tujini. Za otroke, starejše in družine – Brez skrbi!

Vsi začetni paketi vključujejo 24/7 svetovanje zdravnika, paketi Specialist, Plus in Premium pa omogočajo hiter dostop do specialistični pregledov in diagnostičnih postopkov.

Poleg zdravniškega svetovanja po telefonu, vam ob izbiri dodatnega paketa in če se nahajate v območju delovanja obiska (do 15 km od središča Ljubljane ter 5 km od središča Vrhnike, Kamnika, Grosuplja in Kranja), zagotavljamo tudi 24/7 obisk zdravnika na vašem domu (ko niste življenjsko ogroženi).

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 8112 in odzvali se bomo v najkrajšem možnem času oziroma po dogovoru. Pri vas se bosta s sodobno opremljenim reševalnim vozilom oglasila zdravnik in zdravstveni tehnik, ki bosta s seboj imela vso ustrezno opremo, tudi 12-kanalni EKG in naprave za osnovno analizo krvi in urina. Tako vam bo lahko zdravnik ob indikaciji tudi že izročil ustrezna zdravila.

S pravočasno zdravniško oskrbo lahko preprečite poslabšanje stanja in se izognete nepotrebnim obiskom ambulante.

Ob vključitvi staršev oziroma dveh polnoletnih oseb v paket Plus ali Premium in dodanem paketu Zdravniški obisk 24/7, so otroci do 15. leta starosti upravičeni do brezplačnega obiska zdravnika na domu.

Osnovni paketi

Dodatni paketi

Dodatni paketi

Več o splošnih pogojih poslovanja in izvajanja zdravstvenih storitev najdete na povezavi www.doktor24.si/obrazci/

Pristopi
Pristopnica Zdravniški nasvet - obisk 24/7
Pristopnica Doktor 24 Asistenca le za fizične osebe

(za vsako dodano osebo odprite svoj obrazec)
(izpolnite le, če ste predhodno vpisali vsaj dve odrasli osebi)


V primeru, da ste izbrali sklenitev pogodbe takoj, lahko ugodnosti koristite že danes, prejeli pa boste tudi nalog za plačilo za ta mesec.


da želim postati uporabnik storitev Doktor 24 Asistence. Izpolnjena in poslana pristopnica, skupaj s splošnimi pogoji, predstavlja sklenjeno pogodbo s PZA.
Z označenim poljem in klikom na gumb 'Skleni pogodbo' dajem privolitev, da lahko družba Doktor 24 d.o.o. vpisane osebne podatke uporabi za namene naročanja. Uredba GDPR podrobneje*
da mi Doktor 24 pošilja obvestila o aktualnih informacijah, novicah in dogodkih preko elektronske pošte.
Ko bo pogodba sklenjena, bo Doktor 24 Asistenca v elektronski obliki potrdila sklenitev pogodbe ter v pisni obliki posredovala kopijo pogodbe.