Prava izbira za vaše zdravje

Do zdravnika:

  • Takoj in brez čakalne dobe.
  • Brez napotnice – po vaši izbiri.
  • Brez doplačil.
  • Brez omejitev – ne glede na zdravstveno stanje ali starost.
  • Po celi Sloveniji in pri vas doma

Po navadi na svoje zdravje pomislimo šele, ko začutimo neljube spremembe. Takrat si vsi želimo kratkih vrst in pregledov pri uveljavljenih specialistih, visoko raven strokovnih, prijaznih zdravstvenih storitev, včasih pa tudi privilegij zdravnikovega obiska na domu ali pa vsaj enostavnosti hitrega nasveta zdravnika po telefonu.

Vse to in še več pa je natanko to, kar vam ponujamo!

Doktor 24 Asistenca je edinstvena storitev, ki vam omogoča nasvet zdravnika po telefonu, obisk zdravnika na domu kadarkoli, preglede pri specialistih, diagnostične postopke, pri tem pa zagotavlja visoko kakovost zdravstvenih storitev. Z nami sodelujejo vrhunski strokovnjaki s številnih področij medicine, vse storitve pa so na voljo brez napotnice, doplačil, omejitev in predvsem hitro.

Kako poteka koriščenje storitev?

Izberite pakete, ki jih želite, izpolnite pristopno izjavo in označite datum veljavnosti (pogodba velja prvega dne naslednjega meseca, če želite veljavnost takoj, pa pustite aktualni datum). Po tem, ko bomo prejeli vašo pristopno izjavo vam bomo na dom poslali tudi člansko izkaznico z vašim imenom in našimi kontakti.

Za želeno storitev pokličite naše svetovalce na 0820 08240. Svetovalci bodo nato sprejeli vaše naročilo in vam predali termin storitve takoj, ali pa vas bodo o terminu obvestili naknadno. Če niste prepričani, katero storitev potrebujete, vam bodo pri tem pomagali naši svetovalci.

Če potrebujete nasvet zdravnika po telefonu ali obisk zdravnika na domu, pokličite na 080 8112, kjer boste najprej govorili z našim svetovalcem, ki bo zapisal potrebne podatke in vas takoj povezal z zdravnikom.

Kdaj lahko začnete uporabljati storitve?

Storitve lahko začnete uporabljati takoj po podpisu pristopne izjave, če se mudi – lahko zdravnika pokličete za nasvet po telefonu ali obisk na domu že isti dan, ali pa se le naročite na pregled k specialistu. V najboljšem primeru boste na pregled k specialistu prišli takoj, a ne kasneje kot v 10 delovnih dneh.

Sledite nam na socialnih omrežjih:
Facebook in Instagram

Pristopite danes
da mi Doktor 24 pošilja digitalni izvod revije Dokor 24 ter občasna obvestila o aktualnih informacijah, novicah in dogodkih preko elektronske pošte.