Paketi zdravstvenih storitev

Sestavite paket povsem po svoji meri

Ker to rabite, ker razmišljate pametno, ker mislite (tudi) nase. Poskrbite za zdravje z našo pomočjo.

Izbrani začetni paket lahko razširite z dodatnimi paketi:

Zdravniški obisk 24/7
MR / CT preiskava
Zobje
Fizioterapija
Reši življenje

Pri izvajanju zdravstvenih storitev Doktor 24 Asistence sodelujemo z več kot 70 zdravstvenimi ustanovami in več kot 500 zdravniki specialisti.

UPORABNIK S SKLEPANJEM POGODBE, PLAČILOM SKUPNO DOGOVORJENE POGODBENE CENE, IN GLEDE NA IZBIRO USTREZNEGA PAKETA, PRIDOBI PRAVICO DO NASLEDNJIH STORITEV

a) 24 ur nasveti zdravnika po telefonu

b) 24 urna služba hišnega zdravnika za obiske na domu v primeru nenujnih* stanj, ob strokovni presoji zdravnika (na območju 15 km iz centra Ljubljane in 5 km iz centra Domžal, Kamnika, Vrhnike ter Kranja – območje delovanja je objavljeno na www.Doktor24.si).

c) Specialistični ambulantni pregledi (preventivni in ostali) s področij: abdominalne kirurgije, angiologije, bolezni dojk, bolezni ožilja, dermatologije, endokrinologije, flebologije, gastroenterologije, ginekologije, kardiologije, nevrologije, oftalmologije, ortopedije, otorinolaringologije, plastične in rekonstruktivne kirurgije, psihiatrije, pulmologije, tirologije, urologije ter medicine dela (pregled za voznike kandidate ali za podaljšanje dovoljenja).

d) Diagnostični postopki: 24 urni Holter RR (krvni tlak), 24 urni Holter EKG, 24 urni Holter EKG s testiranjem avtonomnega živčnega sistema, avdiometrija (ADG), elektrokardiografija (EKG), gastroskopija, kolonoskopija, mamografija, merjenje gleženjskega indeksa (GI), merjenje kostne gostote, obremenitveno testiranje, rektoskopija, spirometrija, timpanometrija, ultrazvok arterijskega perifernega ožilja, ultrazvok dojk, ultrazvok mehkih tkiv, ultrazvok rodil (ginekološki), ultrazvok sečil, ultrazvok sklepov, ultrazvok skrotuma, ultrazvok srca, ultrazvok ščitnice, ultrazvok trebuha (jetra, žolčnik, trebušna slinavka, ledvica, vranica, mehur, prostata), ultrazvok venskega ožilja, ultrazvok vratnih žil, ultrazvok vratu ter vestibulometrija (VTG) ter laboratorijski pregled krvi (hemogram, 4 – frakcijski lipidogram, krvni sladkor).

Radiološka diagnostika

e) Splošna rentgenska diagnostika: Pljuča in srce (PC – prsni organi), skelet.

f) Zobna rentgenska diagnostika: lokalni posnetek, zobne krone (bitewing), ortopan.

g) Preiskava z magnetno resonanco (MR), preiskava z magnetno resonanco s kontrastom (MRA).

h) Slikanje z računalniško tomografijo (CT), slikanje z računalniško tomografijo s kontrastom (CTA).

i Preventivni pregledi: klinični pregled, antropometrične meritve z določitvijo indeksa telesne mase, osnovne laboratorijske analize krvi (Hmg, KS, 4 frakcijski lipidogram) in urina, EKG z mnenjem, izračun verjetnosti pojava akutnega koronarnega dogodka, pisno poročilo z izvidi, priporočili in mnenjem (3. člen, 11. odstavek teh Pogojev).

j) Nenujni reševalni** prevozi, ki niso pravica iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, kadar gre za izvedbo drugih zdravstvenih storitev preko Doktor 24 Asistence ter prevozi ob sprejemu ali odpustu v/iz doma upokojencev. Nenujni reševalni prevozi se izvajajo na območju delovanja obiskov zdravnika na domu.

k) Taksi prevoz

I. Na zdravniški pregled in nazaj, kadar gre za izvedbo zdravstvenih storitev preko Doktor 24 Asistence, znotraj območju krajevnih tabel Ljubljane, Maribora in Kopra, od uporabnikovega naslova bivanja do zdravstvene ustanove in nazaj, je prevoz s pogodbenim partnerjem PZA za izvajanje taksi prevoza brezplačen, v nadaljevanju pa s popustom.

II. Za vse ostale taksi prevoze pogodbeni partner za izvajanje taksi prevoza obračuna nižjo ceno.

l) Fizioterapija: manualna terapija, kinezioterapija, kranio-sakralna terapija, limfna drenaža, presoterapija, ESWT – udarni globinski valovi, TECAR – tarčna radiofrekvenčna terapija, elektroterapija, ultrazvok, kinesio tape.

m) Defibrilator in izobraževanje o rokovanju z njim.

n) Telekonzultacija z zdravnikom specialistom (avdio ali video)

UPORABNIK LAHKO IZBIRA MED SAMOSTOJNIMI PAKETI in CENAMI

A. ZDRAVNIŠKI NASVET 24/7 (v nadaljevanju: Nasvet)

za uporabnika, ki sklepa pogodbo za posameznika, za paket Zdravniški nasvet 24/7 (točka (a), mesečno 6,00 €.

B. SPECIALIST (v nadaljevanju: Osnovni)

za uporabnika, ki sklepa pogodbo za posameznika, za paket Specialist (točka (a), (c), (d), (e), (i), (j), (k) – II.) in (n)), mesečno 14,00 €.

C. SPECIALIST Plus (v nadaljevanju: Plus)

za uporabnika, ki sklepa pogodbo za posameznika, za paket Plus (točka (a), (c), (d), (e), (i), (j), (k) in (n)), mesečno 32,00 €.

D. SPECIALIST Premium (v nadaljevanju: Premium)

za uporabnika, ki sklepa pogodbo za posameznika, za paket Premium (Paket Plus z vsemi dodatnimi paketi, točka (a) do (n)), mesečno 80,00 €.

UPORABNIK LAHKO IZBRANI SAMOSTOJNI PAKET (TOČKA B. IN C.) DOPOLNI Z DODATNIMI PAKETI:

E. ZDRAVNIŠKI OBISK 24/7 (v nadaljevanju: Obisk)

za uporabnika, ki dodaja paket Zdravniški obisk 24/7 ( (b)), mesečno 4,00 €

F. MR/CT preiskava

za uporabnika, ki dodaja paket MR/CT preiskava (točka (g) in (h)), mesečno 6,00 €

G. ZOBJE

za uporabnika, ki dodaja paket Zobje (točka (f)), mesečno 6,00 €

H. FIZIOTERAPIJA

za uporabnika, ki doda paket Fizioterapija (2. člen, 1. odstavek, točka (l)), mesečno 6,00 €

I. REŠI ŽIVLJENJE (defibrilator + nasvet)

za uporabnika, ki dodaja paket Reši življenje (defibrilator + nasvet) (točka (a) in (m)), mesečno 39,00 €

OPIS

24 ur ZDRAVNIŠKA LINIJA

Vsem uporabnikom zagotavljamo 24-urno zdravniško svetovanje po telefonu. Kadarkoli – vsak dan, cel dan. Kjerkoli – doma, na dopustu, obisku, izletu, v službi.

HIŠNI ZDRAVNIK 24 UR VSAK DAN

Ob izbiri ustreznega paketa zagotavljamo poleg zdravniškega svetovanja po telefonu tudi zdravniško pomoč v obliki zdravniškega pregleda na domu (v primeru, ko niste življenjsko ogroženi). Pokličete nas lahko na brezplačno telefonsko številko 080 8112 in odzvali se bomo v najkrajšem možnem času (ali po dogovoru). Pri vas se bosta s sodobno opremljenim reševalnim vozilom oglasila zdravnik in zdravstveni tehnik. S seboj bosta imela vso ustrezno opremo, tudi 12-kanalni EKG in naprave za osnovno analizo krvi in urina. Tako vam bo lahko zdravnik ob indikaciji tudi že izročil ustrezna zdravila.

S pravočasno zdravniško oskrbo lahko preprečite poslabšanje svojega zdravja, se izognete nepotrebnim obiskom ambulante.

Doktor 24 Asistenca vam nudi nenujne zdravniške obiske na domu. Preglede na domu zagotavljamo v Ljubljani z okolico (do 15 km od središča) in v naslednjih mestih z okolico (do 5 km od središča mesta): Vrhnika, Kamnik, Grosuplje in Kranj.

Ob prepoznavi življenjsko ogrožajočih stanj vas preusmerimo na službo nujne medicinske pomoči.

Območje delovanja zdravniške pomoči na domu si lahko podrobno ogledate na naši spletni strani www.doktor24.si

SPECIALISTIČNI AMBULANTNI PREGLEDI IN IZVEDBA DIAGNOSTIČNI POSTOPKI

REŠEVALNI PREVOZI

Ko gre za izvedbo drugih zdravstvenih storitev preko Doktor 24 Asistence ali prevoze ob odpustu oziroma sprejemu v dom za upokojence, za vse uporabnike Doktor 24 Asistence brezplačno opravljamo tiste nenujne* reševalne prevoze, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje NE krije, a so zaradi zdravstvenega stanja bolnika potrebni. Ti prevozi se opravljajo s sodobno opremljenim reševalnim vozilom in v spremstvu medicinskega osebja, kar je vse usklajeno tudi z veljavnimi standardi EU. Nenujni reševalni prevozi se izvajajo na območju delovanja obiskov zdravnika na domu.

TAKSI PREVOZI

Na pregled in nazaj je prevoz znotraj krajevne table (Ljubljana, Maribor, Koper) brezplačno, za vse ostale prevoze pa se obračuna prevoz z 22,5 % popusta.

FIZIOTERAPIJA

Manualna terapija, kinezioterapija, kranio-sakralna terapija, limfna drenaža, presoterapija, ESWT – udarni globinski valovi, TECAR – tarčna radiofrekvenčna terapija, elektroterapija, ultrazvok, kinesio tape …

Po priporočilu in kot nadaljevanje zdravljenja po obravnavi ortopeda ali nevrologa, si lahko zagotovite paket šestih fizioterapevtskih obravnav, v nadaljevanju pa nižjo ceno za ostale fizioterapevtske obravnave.

DEFIBRILATOR

Avtomatski defibrilator za takojšnjo  in enostavno uporabo na domu in izobraževanje o rokovanju z njim.