Zakaj Doktor 24 Asistenca?

  • Hitrejše reševanje zdravstvenih težav
  • Izkušena zdravniška ekipa na terenu
  • 24 – urna dosegljivost
  • Bogate izkušnje tudi s turisti
  • Različne možnosti sodelovanja – po vaši meri
  • Z nami lahko ponudite več

Brez skrbi. Zdravniški obisk za vse.

Po daljšem obdobju brez druženj, izletov, zabav, zdaj intenzivno planiramo potovanja vsaj po Sloveniji (bone je treba porabiti), obiskali nas bodo prijatelji, sorodniki, ki jih morda mesece nismo videli, sami ali z njimi bomo po dolgem času obiskali koncert ali kak drug zanimiv dogodek.

Ljubljana je postavljena vedno višje na seznamu prelepih mest, ki jih želi Evropejec obiskati.

Mogoče ponujate namestitev B&B, imate hotel ali pa se ukvarjate z glampingom?
Morate poskrbeti za dobro počutje gostujočega zbora pevcev ali športne ekipe, celega orkestra pa še za tehnično osebje, iščete namestitev za svoje poslovne partnerje?
Želite, da se vaši gosti polno naužijejo lepot Slovenije, odlično opravijo z nasprotno ekipo, vrhunsko izpeljejo organizirano konferenco, dirigirajo popolno?

Kaj pa če ...

Kaj pa, če kdo zboli? Saj veste – zdravstvene težave nas običajno presenetijo, ko to najmanj pričakujemo – tudi na dopustu, službeni poti, gostovanju … Vsako leto v toplejših mesecih beležimo v Ljubljani višje število klicev za nasvet, naročil na pregled ali morebitni obisk zdravnika.

Kaj pa sploh lahko?

Zapomnite si in posredujte informacije v pravem trenutku tudi naprej. Bodite korak pred težavo in v sodelovanju z Doktor 24 Asistenco dopolnite svojo ponudbo. Z nami bodo imeli vaši gosti, prijatelji, vi ali poslovni partnerji na voljo 24-urno dosegljivost zdravnika in možnost obiska »na domačem naslovu« kadarkoli.

Zakaj bi naslednjič ponovno izbrali vas, vaš apartma, sobo ali šotor?

Zanesljivo vam bodo hvaležni, ko jim boste s pomočjo naše izkušene zdravniške ekipe na terenu ponudili hitro in učinkovito pomoč ter s tem pomembno skrajšali čas do ustrezne obravnave in povrnitve zdravja, ki ga bodo nujno potrebovali za čimprejšnje nadaljevanje aktivnosti, ki so si jih zadali v času obiska Ljubljane, Slovenije.

da mi Doktor 24 pošilja digitalni izvod revije Dokor 24 ter občasna obvestila o aktualnih informacijah, novicah in dogodkih preko elektronske pošte.
Pristopite danes