Individualna psihoterapija

Psihoterapevtski posvet predstavlja vstopno točko v procesu, v katerem preko spoštljivega odnosa s pogovorom in vzpodbudami pomagamo klientu bolje razumeti svoje misli, čustva, telo, odnose in vedenja. V prijetnem in varnem okolju skušamo skupaj raziskovati in premagovati življenjske težave, v katerih se lahko kadarkoli znajde vsakdo izmed nas.

Prvi 50-minutni posvet je namenjen strokovni opredelitvi problema in usmerjanju k nadaljnjim oblikam terapevtskega sodelovanja.

Nadaljnja individualna psihoterapevtska srečanja lahko potekajo kot samostojna oblika terapevtskega sodelovanja ali predstavljajo komplementarno dopolnilo rednim psihiatričnim pregledom, ki so časovno nemalokrat preveč omejena.

Psihoterapevtsko delo z elementi podporne, integrativne in sistemske terapije poteka v 50 minutnih srečanjih in jih izvajamo različno pogosto, glede na potrebe in želje posameznika.

Želimo si, da bi bila vključitev v psihoterapevtski proces dostopna čim večjemu številu uporabnikov. Na Kliniki doktor 24 smo zato pripravili

Paket treh in Paket petih psihoterapevtskih srečanj po znižani ceni!

Posamezniki, vključeni v individualno terapijo, so kasneje vabljeni, da se vključijo v skupinsko psihoterapijo oziroma delavnice za sproščanje po prav tako prilagojeni ceni.

Sledite nam na socialnih omrežjih:
Facebook in Instagram

Naročite se na
samoplačniški pregled

Na pregled se lahko prijavite preko:
Telefon: 0820 08240
Elektronska pošta:
narocanje@doktor24.si

Ali izpolnite spodnji obrazec:

Ime in priimek
Vnesite vaš rojstni datum
e-naslov za odgovor
Telefon *
* ambulanta
Pregled, ki ga želite opraviti
Za termin pregleda vam bomo odgovorili v treh delovnih dneh.

Če nam želite še kaj sporočiti, prosimo vpišite v to okence.


Z označenim poljem in klikom na gumb 'Pošlji' dajem privolitev, da lahko družba KLINIKA DOKTOR 24 d.o.o. vpisane osebne podatke uporabi za namene naročanja. Uredba GDPR podrobneje*
da mi Doktor 24 pošilja obvestila o aktualnih informacijah, novicah in dogodkih preko elektronske pošte.