Prihajajo prazniki, čas obdarovanj
in lepih želja.

Že veste, kaj boste podarili najbližjim, kaj jim boste zaželeli?

Če zdravje ni vaša edina želja, smo pripravili za vas seznam idej in predlogov, ki ga bomo tudi z vašo pomočjo spreminjali in dopolnjevali in to vse do odhoda Miklavža, Dedka Mraza, Božička in vseh radodarnih.

“Veselja in zdravja” – to navadno želimo našim bližnjim v prazničnih dneh. Zdravje je ena najpomembnejših vrednot, na kar nas spomni že vsako slabo počutje. Naj tokrat ne ostane le pri željah, saj lahko zdravje tudi podarite. Poskrbite za zdravje svojih bližnjih in jih razveselite z Doktor 24 Asistenco.

Ker skrbimo za vaše zdravje, vam v duhu prazničnih dni podarjamo posebno ugodnost. Na vas je le, da letos izberete zdravje.

Posebna praznična ponudba zajema:

  • 3 mesece brezplačno, ne glede na izbrane pakete in njihovo število.
  • Plačnik za celotno obdobje veljavnosti te novo sklenjene pogodbe brezplačno prejme »Zdravniški nasvet 24/7«, kar pomeni neomejeno število klicev ali trajanja pogovora z dežurnim zdravnikom.
  • Stenski koledar Doktor 24 in krpica za očala.

Zakaj podariti ravno Doktor 24 Asistenco?

Uporabniki Doktor 24 Asistence imajo vsak trenutek, 24/7 na voljo zdravnika za nasvet po telefonu ali obisk na domu, dostop do brezplačnih specialističnih pregledov, kontrol in diagnostičnih postopkov, brez napotnice, brez čakanja in brez omejitev glede na starost ali zdravstveno stanje. Začetne pakete lahko kadarkoli dopolnite s kar nekaj dodatnimi po vaši želji.

Osnovni paketi

Dodatni paketi

Dodatni paketi

* velja za novo sklenjene pogodbe, izpolnjene na pristopni izjavi, poslani najkasneje do 31.1.2023.
** Popusti, razen pogodbenih, se ne seštevajo.

Praznična ponudba – 3 mesece brezplačno

Pristopnica - Podarite zdravje

  • Ker boste storitve Doktor 24 Asistence podarili, vpišite svoje podatke v rubriko “Plačnik”, podatke obdarovanca pa v rubriko “Uporabnik storitve”.
  • Če želite zdravje podariti le sebi, potem svoje podatke vpišete tako v rubriko »Plačnik storitve«, kot v rubriko »Uporabnik storitve«
  • Če želite zdravje podariti nekomu drugemu in sebi, pa svoje podatke poleg v rubriko »Plačnik storitve«, vpišite še v rubriko »Družinski član«

(za vsako dodatno osebo odprite svoj obrazec)


V primeru, da ste izbrali sklenitev pogodbe takoj, lahko ugodnosti koristite že danes, prejeli pa boste tudi nalog za plačilo za ta mesec.

da želim postati uporabnik storitev Doktor 24 Asistence. Izpolnjena in poslana pristopnica, skupaj s splošnimi pogoji, predstavlja sklenjeno pogodbo s PZA.
Z označenim poljem in klikom na gumb 'Skleni pogodbo' dajem privolitev, da lahko družba Doktor 24 d.o.o. vpisane osebne podatke uporabi za namene naročanja. Uredba GDPR podrobneje*
da mi Doktor 24 pošilja obvestila o aktualnih informacijah, novicah in dogodkih preko elektronske pošte.
Ko bo pogodba sklenjena, bo Doktor 24 Asistenca v elektronski obliki potrdila sklenitev pogodbe ter v pisni obliki posredovala kopijo pogodbe.