CEPLJENJE proti Covidu 19

Na naslovu Doktor 24 v Ljubljani cepimo proti Covid 19, saj je to enostaven, pomemben in učinkovit ukrep za zaščito pred okužbo oziroma težjim potekom bolezni.

Pomembno je vedeti, da posameznik, ki se odgovorno odloči za cepljenje, s tem ščiti ne le sebe, ampak pomembno vpliva tudi na zaščito tistih, ki se bodisi zaradi zdravstvenega stanja ali osebnega prepričanja, za cepljenje niso odločili ali po njem razvili dobre odpornosti.

Izjemno pomembno namreč je, da poleg svojega zdravja, ščitimo tudi življenja naših bližnjih, pa naj so to ožji družinski člani, prijatelji, sodelavci, sosedi ali le bežni mimoidoči.

Covid-19 testiranja

Pri nas lahko opravite:

  • Hitri test (HagT)
  • PCR test
  • Test na protitelesa

Cepimo v varnem udobju vašega doma ali pisarne

Cepljenje proti Covidu 19 je lahko enostavno in udobno. Za vas, vaše družinske člane, prijatelje, podjetja in njihove zaposlene ali druge manjše skupine, cepimo tudi na vašem naslovu v Ljubljani (do 15km izven centra).

Cepljenje je brezplačno, če pa se odločite za cepljenje na vašem naslovu, pa je ne glede na število oseb, strošek prihoda na lokacijo 50 €.

Prekuženosti se ne da enačiti s precepljenostjo

Visoko število okuženih pomeni visoko število hospitalizacij in posledično tudi smrti.

Pri visokem odstotku cepljenih pa je število okuženih nizko, posledično je manj težjih potekov, zapletov in s tem tudi smrti.

Zdaj že vemo, da tudi okužba oziroma prebolelost ne prinese dolgotrajne zaščite, pušča pa posledice! Katere še in do kdaj se pojavijo, znova in znova ugotavljajo.

Zavedajmo se, da cepljenje ne prepreči okužbe zanesljivo, a zanesljivo vpliva na možnost okužbe, predvsem pa na resnost razvoja morebitne bolezni.

O terminih cepljenja vas bomo obveščali na spletni strani www.Doktor24.si in preko Facebook strani

Obrazec za naročanje

Telefon: 0820 08240
Elektronska pošta:
narocanje@doktor24.si

Ime in priimek
Vnesite vaš rojstni datum
e-naslov za odgovor
Telefon *
* ambulanta
Pregled, ki ga želite opraviti
Za termin pregleda vam bomo odgovorili v treh delovnih dneh.

Če nam želite še kaj sporočiti, prosimo vpišite v to okence.


Z označenim poljem in klikom na gumb 'Pošlji' dajem privolitev, da lahko družba KLINIKA DOKTOR 24 d.o.o. vpisane osebne podatke uporabi za namene naročanja. Uredba GDPR podrobneje*
da mi Doktor 24 pošilja obvestila o aktualnih informacijah, novicah in dogodkih preko elektronske pošte.