Hišni zdravnik - obisk zdravnika na domu

Hišni zdravnik - obisk zdravnika na domu

Ob izbiri ustreznega paketa zagotavljamo poleg zdravniškega svetovanja po telefonu tudi zdravniško pomoč v obliki zdravniškega pregleda na domu (v primeru, ko niste življenjsko ogroženi). Pokličete nas lahko na brezplačno telefonsko številko 080 8112 in odzvali se bomo v najkrajšem možnem času (ali po dogovoru). Pri vas se bosta s sodobno opremljenim reševalnim vozilom oglasila zdravnik in zdravstveni tehnik. S seboj bosta imela vso ustrezno opremo, tudi 12-kanalni EKG in naprave za osnovno analizo krvi in urina. Tako vam bo lahko zdravnik ob indikaciji tudi že izročil ustrezna zdravila. S pravočasno zdravniško oskrbo lahko preprečite poslabšanje svojega zdravja, se izognete nepotrebnim obiskom ambulante.

Pomembno:

Doktor 24 Asistenca vam nudi nenujne zdravniške obiske na domu. Preglede na domu zagotavljamo v Ljubljani z okolico (do 15 km od središča) in v naslednjih mestih z okolico (do 5 km od središča mesta): Vrhnika, Kamnik, Grosuplje in Kranj.

Ob prepoznavi življenjsko ogrožajočih stanj vas preusmerimo na službo nujne medicinske pomoči. Območje delovanja zdravniške pomoči na domu si lahko podrobno ogledate na naši spletni strani www.doktor24.si

Sledite nam na socialnih omrežjih:
Facebook in Instagram

Pristopite danes
da mi Doktor 24 pošilja digitalni izvod revije Dokor 24 ter občasna obvestila o aktualnih informacijah, novicah in dogodkih preko elektronske pošte.